Välkommen till Ahum! Här är alla känslor välkomna.

Ångest, självtvivel och stress kan hända vem som helst. Det är bara mänskligt. Men om du fastnar och har svårt att komma vidare finns rätt hjälp att få.

Hitta rätt terapeut

Hitta din terapeut

Våra terapeuter är några av några av landets mest erfarna – alla är såklart legitimerade och de allra flesta har 6-20 års erfarenhet. 

Några av våra terapeuter

Bli matchad med rätt terapeut

Vill du hellre få förslag på terapeuter som passar dig? Gör vårt digitala test och bli matchad rätt direkt. Sen är det bara att boka tid med den du gillar mest, online eller på plats. Du kan också använda våra digitala terapiprogram med stöd från din terapeut via chatt. Du bestämmer!

Boosta din mentala hälsa – på egen hand

Vill du bli bättre på att hantera stress, förbättra självinsikten och boosta välmåendet? Vi har över 10 digitala guider inom olika områden. Skapa ett konto och testa gratis första veckan, därefter 29 kr/mån.

“Terapisamtalen i kombination med terapiprogrammet online har hjälpt mig med mina akuta besvär. Samtidigt som jag börjat arbeta för att uppnå långsiktiga förändringar.”


Anna

“Det var mycket lättare att börja prata med någon när jag matchades rätt direkt. Helt rätt i tiden. Jag har behövt detta i flera år för att komma igång.”


Per

“Mycket lättare att komma över tröskeln att börja prata med någon när man matchas rätt direkt. Helt rätt i tiden. Har behövt detta i flera år.”


Noak

Är du psykolog eller psykoterapeut?

Anslut till vårt nätverk med några av landets mest erfarna terapeuter. Förutom ett ökat inflöde av nya klienter får du ett komplett verktyg för all vardagsadministration.

  • Öka inflödet av nya klientbokningar
  • Komplett verktyg för att hantera alla klienter och bokningar
  • Jobba på en tid och plats som passar dig och din klient
  • Banbrytande verktyg för internetbaserad terapi

Våra senaste inlägg

Think Talks

Varje månad ses vi digitalt för att djupdyka i ...
Menu