Bootcamp för din psykiska hälsa – 7 dagars provperiod

7 dagars provperiod

Träna upp ditt mentala välmående på egen hand med hjälp av våra digitala skolor inom områden som stress, sömnproblem och självkritiska tankar. Allt innehåll grundar sig i evidensbaserade metoder och är framtagna av Ahums legitimerade psykologer.

Skolor du har tillgång till

Våra digitala DIY-skolor kan vara utvecklande för dig som exempelvis vill förändra ett mönster du ogillar, hantera självkritiska tankar eller förbättra din sömn.

Stress

Lär dig hantera din stress och prioritera så att du inte hamnar i utbrändhet eller utmattningssyndrom

Ångest

Många går runt med ångest i onödan. Gå skolorna och lär dig bemästra din oro eller ångest.

Depression

Depression och nedstämdhet kan uppkomma av olika anledningar. Vi ger dig insikt och kunskap som ett första steg i att komma ur din depression.

Varför digital terapi från Ahum?

Minskar antalet sjukskrivningsdagar med 30%

Genom att behandla psykisk ohälsa i tid kan vi minska antalet sjukskrivningsdagar med en tredjedel.

10+ skolor för självinsikt och kunskap

Få tillgång till våra skolor inom områden som stress, prokrastinering och sömn.

Landets mest erfarna terapeuter

För dig som behöver extra stöd finns möjligheten att bli tilldelad en terapeut. De allra flesta av våra terapeuter har 6-20 års erfarenhet.

Under 6 år levde jag med daglig ångest, orsakad av oro och stress. Jag led av panikattacker och ibland var det så illa att motoriken la av. Under perioder kunde jag inte diska, laga mat eller utföra vardagliga sysslor. Flera gånger blev jag ombedd av läkare att ta medicin eller prata med en psykolog. Men inget av det hjälpte mig. När jag sedan hittade Ahums digitala behandling kunde jag få rätt hjälp direkt. Jag kände att jag äntligen fick en överblick över mitt mående och de olika tillstånd som jag upplevt under åren. Jag fick svar på frågan som jag ställt mig så länge – varför mår som jag mår? Det blev också tydligt vad jag behövde jobba med och terapeutens stöd fanns hela tiden nära till hands.

Vilma Rogsten
28 år

Om oss

Ahum är en digital psykologtjänst med över 200 terapeuter runt om i landet. Tack vare våra intelligenta digitala verktyg kan vi förebygga psykisk ohälsa och erbjuda individanpassad behandling i tid. Sedan start har vi hjälp över 10 000 personer att få rätt hjälp.

Vanliga frågor

Menu