Ahums företagstjänst

Med Ahums företagstjänst gör vi det enkelt för arbetsgivare att erbjuda psykoterapi och psykologiska stödsamtal för sina anställda.

Ahums unika matchningssystem hjälper den anställde att snabbt och enkelt hitta rätt terapeut. Matchning/bokning sker digitalt utan onödiga mellanhänder som höjer tröskeln för att ta hjälp av en psykolog eller psykoterapeut. 


Via Ahums frågeformulär besvaras frågor om mående och behov. En algoritm matchar svaren med de anslutna terapeuternas profiler. Därefter presenteras en lista över psykologer och psykoterapeuter som är specialiserade på just det den anställde behöver. Medarbetaren väljer själv den terapeut som passar bäst och bokar enkelt en tid. Att som hjälpsökande få möjligheten att vara delaktig i processen att få träffa en terapeut bidrar till ett högre commitment och en ökad effekt av terapeutkontakten.
Mötet med terapeuten sker på terapeutens egen mottagning eller via video. Alla våra terapeuter och psykoterapeuter är legitimerade. Vi följer upp alla matchningar som görs och utvärderar terapeuternas arbete. På så vis ser vi till att tjänsten hela tiden utvecklas och kan säkerställa att alla våra terapeuter gör ett bra arbete.

Via en företagsspecifik kod som vi sätter upp vid skapandet av ert företagskonto kan den anställde boka en tid utan att själv betala för samtalet. 

För kontakt och mer information ring 08-6414000 eller maila fredrik@ahum.se

Laddar...