Fokusera på klientarbetet - låt Ahum göra resten

Ahum erbjuder flera olika administrativa verktyg som förenklar verksamheten för dig som terapeut. Ahum är även en matchningstjänst som förmedlar klienter. En modern digital psykoterapitjänst för legitimerade psykologer och psykoterapeuter.

Genom Ahum hanterar du bokningar, avbokningar och ombokningar digitalt. Ahum tar även hand om klienters betalningar för samtal och ger dig en arvodesgaranti utan kreditrisk. Inbyggt i alla Ahum:s tjänster finns ett krypterat och säkert journalföringssystem för dina klienter och all inloggning sker via bank-ID.  För dig som vill hålla digitala vårdmöten finns Ahums videotjänst. 

I den kostnadsfria grundtjänsten för dina egna klienter ingår:

  • Bokningssystem (ombokningar, avbokningar etc.)
  • Journalföringssystem (CE-märkt)
  • Administrera via dator eller mobil
  • Påminnelser
  • Bank-ID
  • Endast ett verifikat till bokföringen

Vill du använda Ahums videotjänst och betalningssystem? Kontakta oss!

Matchning och förmedling av klienter

Utöver grundtjänsten erbjuder Ahum en matchningstjänst och förmedlar klienter till dig som terapeut. Du bestämmer själv avgiften på dina samtal. De flesta av våra terapeuter debiterar 900-1200 kr för individuella samtal. Ahums avgift för förmedlade klienter utgör 100 % av arvodet för den första bokningen och 0 % på eventuella återbesök alternativt en andel om 15 % av ditt arvode för alla samtal du har med klienten. 

För mer information kontakta oss på info@ahum.se eller 08-641 40 00

Klicka här för att komma till ansökan för terapeutkonto

Om Ahum

Ahum lanserades 2017 och erbjuder terapeuter i hela Sverige att ansluta sig till tjänsten.  Mottagandet bland både terapeuter och klienter har varit väldigt positivt och vi ökar kontinuerligt antalet kunder och förmedlingar via siten. Idag har ca 300 psykologer och psykoterapeuter valt att ansluta sig. Ahum kommer fortlöpande presentera nya funktioner för både terapeuter och personer som söker terapeuter.

Ahums mission är att tillgängliggöra psykoterapi, minska tröskeln för att söka psykoterapi och skapa effektivare behandlingar samt göra terapeutens arbete enklare.

Vi vill gärna veta vad ni användare tycker om våra tjänster och tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar på info@ahum.se

Laddar...