Paket för dig.

Paketerade lösningar för din personliga utveckling.

Våra tre program för individuell utveckling riktar sig till alla. Vare sig du är mitt i karriären eller vill skapa en förändring i ditt privatliv.

Personal

Vårt standardprogram för dig som är intresserad av personlig utveckling. Tillsammans med en av dig handplockad personlig utvecklare startar du ditt arbete för att nå en grundläggande förståelse av dig själv, dina färdigheter och styrkor.

Programmet startar med ett psykologiskt test som du utför i lugn och ro innan första mötet. Mellan träffarna med din personliga utvecklare kommer du att få uppgifter och frågeställningar att reflektera över, för att du ska få ut så mycket som möjligt era möten.

Efter avslutat program kommer du att få en personlig summering av era diskussioner samt utförda tester för att kunna arbeta vidare med dig själv över tid.

Alla våra tre program inleds med denna Personal-modul och det går bra att bygga på med våra övriga moduler som ett nästa steg.

 • Modul A
 • Tre sessioner
 • Ett utvalt test samt analys
 • 4 950 SEK
Professional

Programmet för dig som med professionell vägledning vill fördjupa din självkännedom och hur just du är unik som individ. Vi kommer att ge dig de rätta förutsättningarna för att ta ett ordentligt kliv i din utveckling.

Vi matchar ihop dig med ett urval av rätt personer för dig, baserat på dina egenskaper och behov. Du väljer sedan själv vilken personlig utvecklare som du vill arbeta med. Ni kommer att arbeta systematiskt med psykologiska tester och frågeställningar som är utvalda just för dig.

Utöver tester och frågeställningar, kommer din personliga utvecklare att avsätta mer tid före och efter era träffar för att sätta sig in i dina individuella egenskaper och styrkor. Du kommer att få pricksäkra råd och feedback inte bara under, utan även mellan era möten.

Efter avslutat Professional-program går det bra att senare komplettera med modul C som ingår i Executive.

 • Modul A + B
 • Sex sessioner
 • Tre utvalda tester samt analys
 • 14 950 SEK
Executive

En stark ledare behöver kunna leda sig själv och stå stadigt även när externa faktorer gör det påfrestande. Din personliga utvecklare kommer att ledsaga dig till ökad självkännedom, inre trygghet och styrka för att ta ditt ledarskap till nästa nivå.

Endast de mest lämpade personliga utvecklarna hos oss arbetar med detta program där ett gediget och selektivt urval av psykologiska tester kommer att ligga till grund för ert arbete.

Du väljer själv när ni ska ses, för att passa din kalender, men vi rekommenderar att hålla en kontinuitet för bästa resultat.

Mellan era träffar kommer du att få personlig uppföljning och förberedelser inför nästa gång där aktuella och praktiska händelser i din vardag integreras.

 • Modul A + B + C
 • Tio sessioner
 • Fem utvalda tester samt analys
 • 49 950 SEK

Alla våra personliga utvecklare är erfarna och legitimerade psykologer med gedigen erfarenhet av individuell coaching på lämplig nivå, oavsett vilket program du väljer att gå.

 

 

 

Laddar...