Victor Whites resa

Att söka psykologiskt stöd kan vara svårt. Victor Whites mod om att öppna upp sig inspirerar.

Det var nu drygt en månad sedan vi hade nöjet att få göra ett samarbete med den professionella skidåkaren Victor White. Denna talangfulla och inspirerande person, precis som vem som helst, valde att ta psykologisk hjälp för att stärka sin mentalitet. Victor valde att öppna upp sig och ta hjälp av vår tjänst Ahum för att överkomma den sorg och press han genomgått i sitt liv.

Victor ger oss på Ahum, och människorna runt omkring honom, styrka att kämpa för sitt välmående. Att ta första steget för att söka hjälp kan dock vara svårt, då vi människor har en tendens att försöka lösa allt på egen hand. Men precis som Victor gjorde, handlar det om att veta att söka hjälp från en psykolog inte innebär att man är svag, utan tvärt om.

Vi människor är starka och har förmågan att klara av mycket i våra liv. Trots detta så behöver vi ibland andras hjälp. Det kan handla om allt från stora till små problem. Ibland behöver vi bara ventilera med en opartisk person som ser på saken objektivt. Vi på Ahum uppmanar därför personer att öppna upp sig om det är något som tynger ner dem. Det är finns ingen skam i att söka psykologisk hjälp. Vårt mål är därför att förse våra kunder det stöd och den rådgivning de förtjänar.

Ahum önskar Victor White all lycka i hans framtida karrär.

Ahum
27 mars, 2019

Relaterade bloggposter

Laddar...